Dak renoveren en isoleren

Wilt u uw dak laten renoveren en isoleren? Dan bent u bij Damu Projecten aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en isoleren van daken. Damu Projecten levert de bekleding van de daken aan en monteren deze. Wij werken in de dak- en gevelbekleding voor utiliteitsbouw, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen maar ook voor de agrarische sector en natuurlijk renovatie. Al onze monteurs zijn VCA- gecertificeerd en hebben een DWS-opleiding afgerond.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Druk dan op onderstaande button!

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Stalen dakplaten

Sandwichpanelen

Over Damu Projecten B.V.

Bij Damu Projecten B.V. kunt u terecht voor het laten leveren en monteren van metalen dak- en gevelbekleding. Door onze ervaring en eerdere projecten heeft Damu Projecten B.V. zich ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf in de metaal bouwsector. Ook is het handig om te weten, dat wij de dak- en gevelbekleding voor utiliteitsbouw, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen verzorgen, maar ook voor de agrarische sector en renovatie opdrachten uitvoeren. Hier zijn we enorm trots op. Als u voor ons kiest, dan zorgen wij ervoor dat u van A tot Z volledig ontzorgt wordt!

Isoleren

Wanneer u uw dak gaat renoveren is het verstandig om na te denken over het isoleren van uw huis. Bij Damu Projecten heeft u de mogelijkheid om uw dak te renoveren en deze tegelijkertijd te isoleren. Het isoleren van uw huis heeft namelijk vele voordelen:

  • Lagere energiekosten
  • Beter voor het milieu
  • Geen vochtproblemen meer
  • Minder geluidsoverlast
  • Meer grip op de kou of warmte in huis
  • De woning wordt meer waard

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Vragen? Neem contact op!

Mocht u nog vragen hebben over het laten renoveren en isoleren van uw dak, dan is dat geen probleem. U kunt altijd contact met ons opnemen. Dit is geen beslissing die u overhaast moet maken. Het is verstandig om u zelf te oriënteren in de mogelijkheden. Damu Projecten helpt u daar graag bij. U kunt gemakkelijk uw vraagstellen via ons contactformulier. Wilt u dat wij persoonlijk langskomen? Ook dat is geen probleem, vul dan onderstaand contact formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze leveranciers

Wij werken nauw samen met..