Dakbekleding

Ons specialisme is het ontwerpen en realiseren van metalen dak- en gevelbekleding. Waarbij wij verscheidene materialen verwerken, zoals stalen geprofileerde dakplaten, sandwichpanelen, plankprofielen, binnendozen, aluminium panelen en geprofileerde wandplaten. Uw ontwerptekeningen worden door onze engineers, samen met u, verder uitgewerkt om een goede selectie van materialen en detailleringen te bepalen.

Dak- en gevelbekleding

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Leveren en monteren van dakbekleding

Binnen de dak- en gevelbranche werken wij met een groot assortiment aan dak- en gevelbekleding. Denk bijvoorbeeld aan staalplaten. Damu Projecten B.V. helpt u bij het kiezen van het juiste profiel, kleur en coating. Wilt u een bemonstering? Dit is voor ons geen probleem. Neem contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de stalen dakplaten van Damu Projecten B.V.

Renovatie van
dakbekleding

Bij Damu Projecten B.V. vindt u verschillende sandwichpanelen op maat. Wij gebruiken de panelen om daken en gevels te bekleden. Maar daarnaast ook ter isolatie. Er zijn diverse sandwichpanelen beschikbaar voor ieder project. Wilt u een voorbeeld zien? Dit is voor ons geen probleem. Wij komen graag bij u langs. Vraag nu meer informatie op over de sandwichpanelen van Damu Projecten B.V.