Over ons

Damu Projecten B.V. specialiseert zich in het leveren en monteren van metalen dak- en gevelbekleding. Door onze ervaring en gerealiseerde werken heeft Damu Projecten B.V. zich ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf in de metaal bouwsector. Goed om te benoemen is dat wij de dak- en gevelbekleding voor utiliteitsbouw, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen maar ook voor de agrarische sector en renovatie.

Wij zijn niet alleen actief in de utiliteitsbouw, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen maar ook in de agrarische sector en renovatie. Tevens kan Damu Projecten B.V. ook voor u de dakbedekking, lichtstraten, staalconstructie, staalplaatbetonvloer, sectionaaldeuren en aluminium goten verzorgen.

Uw ontwerptekeningen worden samen met de engineers verder uitgewerkt om een goede selectie van materialen en detailleringen te bepalen. Hierna gaan onze Autocad-tekenaars de gegevens digitaal verwerken. Nadat de gegevens zijn vastgelegd worden de tekeningen uitgedraaid en overlegd met onze monteurs. Deze zijn allen VCA- gecertificeerd en hebben een DWS-opleiding afgerond.

De monteurs overleggen op de bouw de verdere voortgang en maken van uw ontwerp een werkelijk gebouw.Alle zetwerken zoals dakkappen, hoekstukken, lekdorpels en dergelijke worden door onze eigen metaalzetterij vervaardigd. 

Vragen? Neem contact met ons op

Damu Projecten B.V. 
Blokenweg 3
5165 NR Waspik