Renovatie bedrijfspand

Wilt u graag een renovatie bedrijfspand? Dan is Damu Projecten uw partner bij uitstek! Wij zijn een innovatieve bouwer op het gebied van zowel dak- als geveltechniek. Ons specialisme is onder andere het renoveren van bestaande bedrijfspanden en kantoren. U bent bij ons aan het juiste adres voor het renoveren van uw bedrijfspand. Maar ook voor uw loods of woning! Meer informatie over de mogelijkheden? Maak dan nu een afspraak! Wij gaan graag met u in gesprek en vertellen u meer over de mogelijkheden.

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Stalen dakplaten

Sandwichpanelen

Over Damu Projecten B.V.

Damu Projecten B.V. levert en monteert metalen dak- en gevelbekleding. Door onze ervaring en eerdere projecten heeft Damu Projecten B.V. zich ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf in de metaal bouwsector. Handig om te weten, is dat wij de dak- en gevelbekleding voor utiliteitsbouw, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen verzorgen, maar ook voor de agrarische sector en renovatie opdrachten uitvoeren. Hier zijn we enorm trots op! Al onze monteurs zijn voorzien van de juiste certificaten. Hierdoor kunt u er verzekerd van zijn dat onze monteurs uw oude gevel professioneel renoveren!

Damu Projecten voor uw renovatie bedrijfspand!

Bij het renoveren van bedrijfspanden en kantoren is het de kunst om een meerwaarde te creëren. Wij maken daarom gebouwen toekomst bestendig qua uitstraling maar ook op het gebied van bijvoorbeeld energie verbruik. Met deze doordachte aanpak onderscheiden wij ons niet alleen ten opzichte van onze collega’s, wij dragen ook structureel bij aan de meerwaarde van uw pand. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Kom in contact

Mocht u nog vragen hebben over de renovatie mogelijkheden voor uw bedrijfspand, dan geven wij hier graag antwoord op. U kunt ons contactformulier invullen of een email sturen. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0) 623 900 311 Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze leveranciers

Wij werken nauw samen met..