Joris ide sandwichpanelen

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw dak en gevelbeplating? Damu Projecten B.V. voert dit project graag voor u uit. Door onze jaren aan ervaring weten we ieder project succesvol af te ronden en onze klanten te overdonderen met verbluffende resultaten. Wat uw wensen ook zijn, we duiken erin en zorgen dat u nog jaren kan genieten van onze werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze mogelijkheden

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

Stalen dakplaten

Sandwichpanelen

Joris ide sandwichpanelen laten plaatsen door Damu Projecten

Niet alleen kunt u bij Damu Projecten terecht voor verschillende soorten sandwichpanelen, ook leveren wij verschillende andere diensten. Denk hierbij aan staalconstructie, dakbedekking, lichtstraten, sectionaaldeuren en staalplaatbetonvloer leggen. Als u ervoor kiest om Damu Projecten het project te laten uitvoeren, zal het als volgt verlopen. Als eerst zullen uw ontwerptekeningen samen met onze engineers verder worden uitgewerkt. Dit wordt gedaan, zodat er een goede selectie kan worden gemaakt van materialen en de detailleringen te bepalen. Vervolgens zullen onze Autocad-tekenaars alle gegevens digitaal verwerken. Wanneer de gegevens zijn vastgesteld, kunnen de tekeningen worden uitgedraaid en kan er worden overlegd met onze monteurs. Bij Damu Projecten kunt u ervan uitgaan dat alle monteurs VCA-gecertificeerd zijn en een DWS-opleiding hebben afgerond. 

Joris ide sandwichpanelen de prijs

Om u een inschatting te geven van de prijzen van de sandwichpanelen van Joris ide, kunt u het beste een offerte bij ons aanvragen. De prijs wordt bepaald door verschillende factoren. Denk hierbij aan de kleur van de Joris ide panelen, het materiaal type en het gewenste aantal vierkante meter. U kunt ervan uit gaan dat de sandwichpanelen tussen de 20 en 30 euro per vierkante meter zullen kosten. Nogmaals, het kostenplaatje hangt geheel af aan uw wensen!

De voordelen van sandwichpanelen

Als u sandwichpanelen van Joris ide op het dak laat plaatsen, neemt dit vele voordelen met zich mee. Als eerste is het goed om te weten dat het een snelle en eenvoudige montage is. U zit dus niet in een wekenlange verbouwing, maar het is zo gebeurd! Verder hebben de Joris ide dakplaten een hoog thermisch rendement en zijn ze weerbestendig. Dit draagt bij aan dat het in de winter lekker warm blijft binnen en in de zomer koeler. Ook is de kans op lekkage na een zware storm of regenbui minimaal. Kortom, aanschaffen dus!

FUN FACT

Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot
een gerenoveerd bedrijf in de metaalsector

Renovatie

Bekijk ook eens één van onze renovatieprojecten:

VOORNA
VOORNA

Neem contact met ons op!

Mochten er nog vragen bij u binnen komen over de Joris ide sandwichpanelen, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag een offerte aan via de website. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze leveranciers

Wij werken nauw samen met..